AhaParenting!

Altijd kijk ik uit naar fijne sites met goede informatie over opvoeden.  Ik heb al wel het een en ander over bepaalde boeken gezegd maar er is online natuurlijk ook ontzettend veel. Deze site werd genoemd door Marieke van der Zee van buroMare. Overigens ook een site die je zeker even moet bekijken als je een  hoogbegaafd kind in huis hebt. Maar nu even over Laura.

dr. Laura, in haar aanpak vind ik haar veel lijken op Jane Nelsen van Positive Discipline. Kind but firm.  Het belang van verbonden zijn met je kind, ook als je regels handhaaft of kind aanspreekt op ongewenst gedrag.
De website van dr. Laura geeft alleen veel meer informatie die direct voor de lezer toegankelijk is. Een echte aanrader is pagina met haar boekreviews.
Laura houdt ook een blog bij waar je veel herkenbare situaties tegen zal komen. Haar website heeft een overzichtelijke indeling en je kunt per leeftijdscategorie de fijne kneepjes van het “opvoedvak” leren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.