De omslag romper

Toen mijn zoon net geboren was vond ik het helemaal niet fijn om kleding over zijn hoofdje te trekken. Ik was ontzettend blij met het bestaan van omslagrompers, vouwpakjes, kimono-rompers.  Wat mij betreft dus ook een product voor de categorie  “blije doos”, zoals een kraampakket ook wel wordt genoemd. Omslagrompers komen in verschillende ontwerpen.  Drukknoopjes, strikjes en klittenband. Nu mijn beste vriendin niet zo lang geleden bevallen is, komt die vraag weer naar boven: waar koop ik de beste omslagrompers?

Slanke pasvorm, goed beschermde drukknoopjes en leuke bijbehorende broekjes. En niet onbelangrijk van biologisch katoen. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig want er zijn niet zoveel winkels die echt leuke omslagrompertjes verkopen. Hieronder een aantal links naar winkels met fijne omslagrompers.

POLARN O PYRET                                             LIMO BASICS

        

H&M CONCSIOUS STYLE

                                              

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.