Ophef door borstvoering in Spaans parlement

Vandaag las ik het volgende artikel in KNACK 

Waar ik mij het meest over verbaas is de reactie van de zogenoemde feministen. Dat het onbehoorlijk is om je baby mee te nemen omdat het zou laten zien dat het opvoeden een vrouwentaak is. Of de opmerkingen dat de baby maar naar het kinderdagverblijf van het parlement zou moeten.

We hebben het over een baby. Het is in meerdere onderzoeken aangetoond dat het slecht is voor een baby om niet bij de moeder te zijn en  heel slecht om naar een kinderopvang te gaan. Het is ook bewezen dat borstvoeding het beste is dat je je kind kunt geven. Sinds wanneer geven mannen borstvoeding? Dat kan niet.

Dus  ik vind het geweldig wat deze vrouw doet en het statement dat ze wil maken. Iedere vrouw vrij om haar kind op te voeden zoals zij dat wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *