Happy little soles

Goede schoenen voor je kinderen. Welke ouder wil dat nou niet? Maar wat zijn goede schoenen? Juist wel ondersteuning of juist niet?
Het verhaal van Happy Little Soles is het volgende. Kinderen moeten zo natuurlijk mogelijk hun voeten kunnen bewegen. Dus geen beknellende schoenen en niet te veel steun. Bare Foot schoenen. Dat klinkt wat tegenstrijdig. Bare Foot en dan toch schoenen. Waar het vooral om gaat het is vrij kunnen bewegen van de tenen en dat de ontwikkeling van de botten niet nadelig wordt verstoord door slecht passende schoenen. Hetgeen consequenties kan hebben voor de ontwikkeling van heupgewrichten.
Medici zijn het wereldwijd eens dat op blote voeten lopen het beste is voor de ontwikkeling van de voeten. Pas bij 18 jaar zijn de botten in de voet echt volgroeid. Happy Little Soles verkoopt prachtige schoenen.  Uiteenlopende merken met allemaal die kwaliteit die Kate, de eigenaresse van Happy Little Soles,  voor haar eigen kinderen zocht en vond.
In Nederland zijn deze schoenen nauwelijks te verkrijgen voor kinderen.
Daarom deze tip:
Happy Little Soles!

  

Het merk Bobux is te verkrijgen via een Belgische website SeBio.be . Dat scheelt aanzienlijk in de verzendkosten!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.