Kijk, Luister en Begrijp, Gordon in de Praktijk

Dit boek biedt praktische “tools” hoe je met jonge kinderen kan communiceren, volgens de Gordon-methode.

Het beste van dit boek is, dat je als ouder wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken. Wat doe ik in de communicatie waardoor een bepaalde situatie ontstaat en hoe je er zoveel mogelijk samen met je kind uit kan komen.

Het uitgangspunt is laat je k ind in zijn waarde.  Het laat ook zien hoe je als ouder effectief kunt balanceren tussen meegaand en autoritair optreden. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om je deze manier van communiceren met je kind eigen te maken.  Dingen zullen niet altijd op jouw manier gaan maar dat is precies waar het om draait. Respecthebben voor de manier van je kind daar waar dat kan.

Koop, lees en gebruik dit boek en geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *