Appmates Cars; leuk of dramatisch passief?

Op het eerste gezicht een leuke vondst. Het is een vak apart om een spel te ontwikkelen.  En technisch gezien vind ik het echt een briljante vondst. Marketingtechnisch fantastisch want denk aan alle APPMATes die je kunt verzinnen. KASSA!

Los van de algemene discussie die je kunt voeren of spelen met een console prikkelend is of juist afstompend voor het jonge kinderbrein, viel mij op bij het kijken naar de filmpjes op youtube dat de hele houding van het spelende kind niet veel wegheeft van een spelend kind.  In een rare verkrampte wordt een autootje vastgehouden bovenop de ipad. Kind zit stil, Ipad zorgt voor de beweging.  In dat opzicht dan maar een Wii.

 Filmpje van het product

Filmpje van het spelende kind

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *