BREAKID, slijtvaste spijkerbroek

Al een tijdje ben ik op zoek naar een spijkerbroek die ik niet na een maand weg moet doen vanwege kapotte knieën.  Breakid claimed slijtvaste broeken te maken. Ik ga ze uitproberen. Deze broeken zijn ook te koop bij natuurmonumenten. Leden krijgen korting op deze broeken. Ze komen in 3 modellen.

Ravotten, rennen en ruig (rustig mag natuurlijk ook) buitenspelen! Dát is heerlijk voor kinderen. Zij mogen zonder zich zorgen te hoeven maken lekker een kleine rouwdouwer zijn. Maar ja, als ouder weet je dat de kans dat er een gat in je broek – vaak op je knieën – komt, aanwezig is.Kinderjeans slijten vaak snel.

BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé hippe kinderjeans met onverslijtbare kniestukken.

kniestukken-kind

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.